Retourneren

Retourneren

We doen onze uiterste best om onze producten zo goed mogelijk te fotograferen en te omschrijven. Indien je toch niet helemaal tevreden bent, kun je het artikel binnen veertien dagen na ontvangst aan ons retourneren. Als het product compleet, onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking wordt geretourneerd, zal het aankoopbdrag worden teruggestort. Dit geldt overigens niet voor de op maat gemaakte producten.Retourverzendkosten zijn voor de koper.

Hoe werkt het?

Meld binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling dat je de bestelling wilt retourneren. Stuur de per e-mail ontvangen orderbevestiging door naar info@bliektoftafelen.nl en geef hierin aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren. Print je mail uit of voeg een briefje toe met de te retourneren artikelen, ordernummer, naam, adres en eventueel 
bankrekeningnummer met naam begunstigde en voeg deze samen met de te retourneren artikelen in een deugdelijke verzendverpakking. Stuur de onbeschadigde artikelen binnnen 14 dagen na afleverdatum, onbeschadigd in originele verpakking naar onderstaand adres.

Bliek Tof Tafelen
o.v.v. Retour
Constantijnlaan 12
5263 BL  VUGHT

Stuur het geheel binnen de zichttermijn van veertien dagen retour. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Na ontvangst, maken wij het orderbedrag (excl. verzendkosten) zo snel mogelijk, doch uiterlijk 30 dagen, na ontvangst van het retour aan je over.

Let op!

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Bliek Tof Tafelen niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Op maat gemaakte producten kunnen wij helaas niet retour nemen, uiteraard omdat deze erg lastig weer te verkopen zijn.

© 2018 - 2024 Bliek Tof Tafelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel